Tahta merdiven modelleri

Tahta merdiven modelini istediğiniz . Belki bu farklı yaklaşımlar merdiven konusunda size de fikir ve ilham verebilir. Böylelikle ek yeri görünmez,hem de uzun ömürlü bir merdiven ortaya çıkar. Ancak yine de matkap ve zımpara gibi geleneksel aletler gerektiriyor”. Ahşap merdiven Prestige 1.

Bu merdiven modelleri , ağır merdiven sistemi şeklinde üretilmektedir. Taşıyıcı kısımları genellikle metal malzemelerden siyah saç, paslanmaz çelik gibi üretilmektedir. Evlerimizde görebileceğimiz diğer merdiven çeşitleri ise sehpa ya da tabure olarak da kullanılabilen ahşap yapılı kısa boylu merdivenlerdir. Bir diğer sık kullanılan modelse, genellikle tamirat ustalarında veya boyacılarda bulunan daha uzun merdivenlerdir.


Tasarımdan sorumlu mühendislerimiz ve deneyimli ustalarımızın eşliğinde, projeden montaj . Bize göre merdiven evin içinde bir mobilyadır. Alüminyum, akrobat ve daha birçok merdiven çeşidini Tekzen. SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ.

Firmamız ahşap merdiven , döner merdiven sistemlerinin yanı sıra modüler ve özel imalat merdiven sistemlerindede hizmet vermektedir. Merdiven mi bakmıştınız? Tüm modellerde üretimi ve yapımı olan döner merdiven çeşitlerini bulacağınız en yeni döner merdiven sitesi. YERİ BOŞ AHŞAP TAŞIYICILI MERDİVEN.


BETON ÜSTÜ AHŞAP KAPLAMA MERDİVEN. Birbirinden şık, fonksiyonel, göz kamaştırıcı ve sıcak ahşap merdiven modelleri hayallerinizi harekete geçirecek. Torna baston,ferforje(demir),cam üzerine istenilen model düz ve döner ahşap küpeşte olarak tasarlanmaktadır.


Sizi fikir verecek, hayallerinizi hareket geçirecek merdiven modelleri. Küpeşte: Modeli müşteri tarafından seçilir. Resimleri sağa ve sola doğru oklarla değiştirebilirsiniz. Kadınca, Kadın Sitesi, Sağlık, Moda, Dekorasyon Yemek Tarifleri.


Bu konuda uzman olan yapı firmaları size farklı ahşap merdiven modelleri sunabilirler. Satışımız montajsız olarak. Her zaman stoğumuzda var,. Fabrikadan hemen teslim,.


Daha farklı büyüklükteki merdivenler için resmin üzerine tıklayınız.

CNR AHŞAP İZMİR,CANERLER MERDİVEN ,CANERLER,CANER,TADİLAT DEKARSAYON,CNR İZMİR,CNR AHŞAP MOBİLYA,CNR MOBİLYA İZMİR.

Kommentare

Beliebte Posts