Glasräcke utan stolpar

DuoRailing 3glasräcken. Med eller utan handledare. Modell Duo3kräver en handledare för att binda ihop glasen. Välj handledare eller u-lister i vårt offertprogram.


Allt för att resultatet ska bli precis så som du drömt om!

Här behöver du inte ta hänsyn till några speciella standardmått och du behöver inte heller anpassa dina visioner eller känna dig begränsad. Enkelt att designa och beställa direkt på hemsidan. Hej, söker glasräcke utan stolpar och helst utan överliggare för en balkong och en takterrass på vårt nybygge. Någon som vet var man kan hitta. Som handledare kan du välja mellan rostfritt eller något av våra olika träslag.


Easy Glass glasräcken ger dig en unik glasyta utan stolpar eller beslag. Stabilt glasräcke med stolpar.

Ett stolpräckessystem med hög kvalitet och modern design. Runda stolpar 42mm i diameter eller fyrkantstolpar 40x40mm. Toppmontering eller sidomontering väljs efter vad som passar bäst.


Räckena anpassas för att sitta utom- eller . Det är mycket lämpligt att sätta upp räcken runt poolen(bassängen). Ett glasräcke med eller utan stolpar gör sig väl. Du kan också välja ett glasräcke helt utan stolpar , ett sk helglasräcke.


Ett helglasräcke ger ett modernt och designat intryck med en oavbruten genomsiktlighet. Den tunna metallprofilen som håller ihop glasen ovantill i kombination med glasytorna ger en smäckerhet och ett fokus på de horisontella linjerna. Marifix glasräcke - marknadens snyggaste räcken med rostfria stolpar.


Glasräckets justeringsmöjligheter! Säkerheten är hög och ett. Klassiskt glasräcke för utomhusbruk utan fallrisk, med hållbart glas i standardt. Ett elegant, minimalistiskt och stabilt glasräcke utan skymmande stolpar. Skyline Plus är glasräcket som ger dig maximalt med utsikt.


Dessa stolpfria räcken maximerar utsikten och minimerar känslan av dess närvaro utan att tumma på säkerheten.

Mycket uppskattade egenskpaer av de som upplevt dessa glasräcken. Det finns många fördelar med ett räcke av glas. Det är slitstarkt, säkert men framförallt väldigt vackert.


Om du behöver ett längre . Oavsett var ditt räcke skall sitta, inne eller ute, med eller utan stolpar så har vi lösningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av rostfria räcken. Från 176mm till 252mm tjocka glas. Både för offentliga och privata utrymmen. Snyggt, stilrent och elegant.


Willab Gardens prisvärda glasräcke har modern form med kvadratiska eller runda stolpar. Jämför alltid våra priser . Stolpe och överliggare finns i.

Kommentare

Beliebte Posts