Bronz cam rengi

Renkli Düzcam ürününe ikincil işlemler yapılarak yalıtım camı ünitesi, lamine cam , temperli cam , kısmi temperli cam , emaye boyalı cam , bombeli cam , . Sıcak renklerin hakim olduğu (kahverengi, krem ve benzeri) binalarda rahatlıkla tercih edilebilir. Güneşi çok fazla kesmemesi açısından da oldukça fazla tercih edilen bir renktir. Aslında bu soruya biraz önce cevap vermiştik.


Mahremiyeti en fazla sağlayan ürün olması sebebi ile yoğun ilgi görmektedir.

Diğer cam balkon renklerini de inceleyebilirsiniz. Bunlar sırası ile yeşil, mavi, füme, bronz ve şeffaf renklerdir. Camlar veya mm kalınlığa sahiptir ve temperlidir. Füme renk cam balkon çok fazla güneş . Camlar 8mm temperli olup, füme, bronz ,yeşil ve mavi olarak farklı renk alternatifimiz mevcuttur.


Camlar ŞİŞECAM markasının güvencesi altındadır. Tek Camı Renkli Lamine Cam. Float prosesi sırasında cam hamuruna renk verici maddelerin ilave edilmesi ile elde edilir.

Güneş kontrolü için temel üründür. Kaplamalı camlar ile ayna üretiminde alt cam olarak da kullanılır. Kenar işleme yapılabilir. Tek cam olarak kullanılabilir. Balkonlarınızın modern anlayış esası içinde cam balkon ile, daha pratik açılma ve kapanmasının yanı sıra estetik görünümüylede dikkat çektiği gerçek.


Kaliteli 4mm Euro bronz bir tarafı yansıyan cam , 4mm bronz renk dekoratif yansıtıcı cam , 4mm Euro bronz online kaplama camı üretiyoruz. Katlanır seri cam balkon sistemi ile açık alanlarınızı yaz kış kullanabileceğiniz ısı ve ses yalıtımlı. CAM FOLYOSU SARI RENK 1CM X 1CM. Klimalı ortamlarda soğutma giderlerinin azaltılmasına yardımcı olur.


Tentesol : Gümüş, yeşil, füme, . Wissmach, Amstrong, Alman 72x8 Alman. Katedral, Opak, Boncuk, Varak Ayna. Son zamanlarda ahşap rengi profillerle uygulanan katlamalı ya da sürgülü cam balkonlar çok moda! Alüminyumun ya da çeliğin kendi rengi size ev hissi vermiyorsa profil rengini doğal ve seveceğiniz renklerden seçebilirsiniz. Tabii ki her camın fiyatı birbirinden farklıdır.


Aynı fiyata satılmazlar.

Katlanır cam balkonda cam rengi seçerken dikkat etmeniz gerekenler aşağıda yazıyor. Bu yazıyı okumaya devam ediyorsanız . Bunun yanında kaplamalı camlar ile ayna üretiminde alt cam olarak kullanılır. Isıl kırılma risklerinden dolayı temperli veya kısmi temperli olarak kullanılmaktadır. Yapının içinde ve dışında kullanıma uygun bir cam türüdür.


Cephelerde kaplama camı olarak kullanılabilmekte ayrıca zengin renk ve desen seçenekleri ile dekoratif amaçlı da uygulanabilmektedir. HELIO füme, HELIO bronz , HELIO yeşil ve HELIO mavi Şişecam'ın ergitme prosesi öncesi, cam harmanına . Füme , Bronz , Mavi renkli camlar , 3mm. Cam Renkli Bardaklar n11. Camların asit yıkama işlemi sonucu pürüssüz hale getirilmesine satina cam denir. EMAYE BASKI Düz veya şekillerin fırında . Yeşil renkli cam , 2mm.


Eloksal boyalı profil yani ahşap desenli profil kullanılınca mtfiyatı 2TL dir. Renkli cam kullanılırsa şu an çok popüler olan bronz yada aynalı mavi cam.

Kommentare

Beliebte Posts