Houten trapleuning op maat

Wilt u een houten trapleuning op maat laten maken? Maatkracht heeft een prachtige collectie aan houten trapleuningen. Gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse vormen, lengtes, houtsoorten. De gebogen vorm van de trapleuning moet, voor een goede en veilige beloopbaarheid van de trap, overal dezelfde hoogte hebben.


Groot assortiment trapleuningen , diverse modellen en materialen zoals hout , RVS en kunststof.

Heel belangrijk is de vorm van de muurleuning of handgreep, deze hoort namelijk de vorm te hebben van de zijkant van de trap. Houtech vertaalt graag uw wensen in een tastbare trapleuning. Naast traprenovatie en het plaatsen van nieuwe trappen kunt u bij ons ook terecht voor de beste kwaliteit trapleuningen.


Wilt u meer informatie over een trapleuning gemaakt van hout of wenst u persoonlijk advies? Via deze weg voorzien wij u ook graag van advies op maat. U kunt op deze manier een weloverwogen keuze maken en u weet precies waar u aan toe bent.


Vind trapleuning hout op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Prachtige trapleuningen van hout met RVS accenten, voor een prachtige houten trapleuning waarbij modern en warm samengaan. Altijd op maat , Snel in huis, Scherpe prijzen. Trapleuning hout bij RVSvakman. Uiteraard voorzien van prachtige INOX dragers en einddoppen, altijd op maat , snel in huis!


Klik_hier_voor_de_video Benelux Woodproducts maakt ook leuningen op uw gewenste maat. Staat uw houtsoort er niet bij of zoekt u een afwijkende maatvoering of bewerking zoals sponningen (ook mogelijk in ronde houten Leuningen) mail ons dan voor een scherpe offerte. Bij Van Veldhuizen Trappen kunt u een trapleuning van hout vinden in diverse modellen en op maat gemaakt! Antieke eiken hoekpaal voor trapleuning.


Niet geschilderd of vernist. Heeft enkele jaren in opsl… € 2 00. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online.


Trabo levert voor uw bestaande of nieuwe trap een trapleuning op maat in kunststof, staal, RVS of hout. De leuning kan worden geleverd met of zonder balusters (spijl van de leuning). Bent u op zoek naar een trap met smeedwerk balustrades en leuningen?

Kijk online of kom langs bij KARWEI voor de mooiste trapleuningen en steunen! De trap is gemaakt van vuren houten bomen en de treden zijn van eiken hout , voorzien van antiuitglijd groeven. De trapleuning en balustrade zijn gemaakt van sierlijke gietijzeren spijlen met mooie bijbehorende ornamenten. De trap krijgt hierdoor een elegante uitstraling en een luxueus eindresultaat. Ook kan staal worden gecombineerd met hout bij een trapleuning op maat.


Het mooie is dat de stalen of rvs trapleuningen op maat voor u in Purmerend nagenoeg onderhoudsarm en krasvrij zijn door de beschermende toplaag op het staal.

Kommentare

Beliebte Posts