Zelfborgende moer uitleg

Een zelfborgende moer is zeshoekig en hol met van binnen schroefdraad. Bovenin de binnenkant van de moer zit een kunststof ringetje. Verschillende soorten moeren, v. Men noemt dat ook een zelfborgende moer.


Toegevoegd na uur: Ik heb een vb als afbeelding meegegeven, gaat het daarover ? Kan u die moer een paar schroefdraadjes op de bout draaien.

Fabory: de belangrijkste leverancier van bevestigingsmaterialen. Moeren worden standaard in staalblank, staal verzinkt, RVS Aen RVS Ageleverd. Zelfborgende moeren met kunststofring. Koper, messing, kunststof en andere materialen kunnen op aanvraag geleverd worden. Nylon lock flanged nut M4X5.


De zelfborgende moeren, GUK, GUA of GUP (Italiaanse normen) zijn leverbaar in verschillende afmetingen en voorzien van een polyamide ring voor extra borging. De polyamide ring heeft geen schroefdraad en is iets kleiner dan de kerndiameter van de draad in de moer. Hierdoor wordt de wrijving veel minder en . Ook zijn er speciale zelfborgende zeskantflens- bouten.

Een tapeind is een ronde staaf met aan beide einden schroefdraad. Een van de einden draai je in het machinedeel dat erg kwetsbaar is, bijvoorbeeld in gietijzer of aluminium. Op het andere eind draai je een moer. Op deze manier zet je de cilinderkop op een cilinder . Allereerst: maak met een staalborstel de moer met de uitstekende schroefdraad of de kop van de bout zo goed mogelijk vrij van roest, tectyl, lak en kitresten.


Moeren hebben verschillende toepassingen en zijn in vele maten en soorten verkrijgbaar. Bouten in apparaten die trillen of bewegen mogen niet lostrillen, dan moet je de moeren borgen. Dat kan op een aantal manieren, onder andere met deze zelfborgende moer. In deze moer zit een kunststofring die vast in de schroefdraad komt te zitten.


Na een paar keer vast en losdraaien zal deze moer vervangen moeten . Aan de binnenkant, tussen de strippen, moeten twee zelfborgende moeren komen. Het gebruik van borgdraad is afwijkend van de overige mogelijkheden en verlangt enige uitleg. De essentie van de methode is dat de draad . SLOTBOUTEN met zeskant moer staal verzinkt. LAGE KARTELSCHROEVEN staal verzinkt. ZELFBORGENDE ZESKANTMOEREN met kunststof ring staal verzinkt kwaliteit 8. Scouts en gidsen gaan op verkenning, op zoek naar avontuur.


Een spannende uitdaging, kriebels in de buik en de wind in de haren… een kabelbaan blijft een aantrekkelijke en avontuurlijke bezigheid. Hierbij is er echter een nauwe grens tussen gepland avontuur en roekeloze waaghalzerij.

Kommentare

Beliebte Posts