Glasräcke med trästolpar

Lamellglas används till räcken både inomhus och utomhus. Levererar till hela Sverige! Klämfästen för inomhusbruk finns kantiga eller halvrund.


Observera att detta är homogent rostfritt och inte ett zinkfäste med rostfri look. Ersätt befintligt räcke med glas och klämfästen. Beställ glas till ditt nya altanräcke nu.

För både inom- och utomhusmiljö. Glasräcke med vita stolpar i aluminium. Vi levererar kompletta räcken i glas och rostfritt med pris- och kvalitetsgaranti. Har du befintliga stolpar på din altan eller balkong som du vill mo. Använd dubbelhäftande tejp för att hålla delarna av gummi D och F på plats vid montering.


Om din träskruv inte har tillräckligt stor skalle. MONTERINGSANVISNING AV GLASRÄCKE MED TRÄSTOLPAR. Vår sidostolpe har en ny förbättrad design och funktion.

Sidoplattan är numera fyrkantig, med fyra stycken hål för skruvinfästning vilket ger en stabilare infästning och med möjligheter att enklare justera stolpen vid montaget mot den tidigare runda sidoplattan med endast två stycken . Räckesstoplar till glasräcken. Välj de räckesstolpar som passar. Vi erbjjuder dig stolpar till ditt glasräcke av högsta kvalité. Rund stolpe med klämfästen 180° till glas: 176. Vi låter dig skräddasy ditt.


Oavsett var ditt räcke skall sitta, inne eller ute, med eller utan stolpar så har vi lösningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av rostfria räcken. Bjud in naturen med ett spektakulärt glasräcke ! Dessa vackra räcken kan monteras runt din altan, ve.


Marifix glasräcke - marknadens snyggaste räcken med rostfria stolpar. Med sina många användningsområden blir detta räcke det givna blickfånget, oavsett om du placerar det inomhus vid trappan eller utomhus runt din uteplats. Beroende på hur du vill utforma just ditt räcke väljer du mellan hörnstolpar , mittstolpar och ändstolpar. Stabilt glasräcke med stolpar. Ett stolpräckessystem med hög kvalitet och modern design.


Runda stolpar 42mm i diameter eller fyrkantstolpar 40x40mm. Toppmontering eller sidomontering väljs efter vad som passar bäst.

Beräkna pris på glasräcke , räcke med liggande ribbor, räcke med stående ribbor och aluminiumräcke för din altan och balkong. Hittar du inget som passar i vårt standardsortiment gör vi naturligtvis även specialräcken. Klassiskt glasräcke för dig med befintliga trästolpar eller som vill bygga nytt i tidlös design. Har ni tröttnat på Ert träräcke och vill ha bättre och mer ostörd utsikt?


Att sätta glas och rostfriaklämfästen istället för befintliga träribbor eller träkryss kan ge intrycket av ett helt nytt räcke. Håller som bäst på och planerar för bygga altanräcke och har nu stött på lite klurigheter. Det kommer vara trästolpar och i dessa fräser vi spår som kommer hålla glaset. Willab Gardens prisvärda glasräcke har modern form med kvadratiska eller runda stolpar. Den eleganta och stilrena designen med dolda infästningar av glaset ger ett sobert intryck.


Du väljer själv om du önskar överliggare eller ej. Stolparna finns i silverlack eller antracitgrått. Laminerat säkerhetsglas, tjocklek 8. Alla rostfria detaljer levereras i borstat utförande. Rak trappa med vilplan, glasräcke med rostfria . I Classic serien ingår även glas och klämfästen till befintliga träräcken. Classic öppnar för spännande kombinationer av fint träräcke och modernt glas.


Detta en populär lösning för de som redan har en altan med trästolpar. Med rökfärgat glas får man det lilla extra. Som vanligt skräddarsytt. Nyttja rot och få i.

Kommentare

Beliebte Posts